ForumCacak
Dobrodošli na^^CACAK FORUM^^.

Da bi videli kompletan sadržaj foruma, morate se registrovati ili ulogovati!

Navigacija

Pogledaj šta je novo na forumu

Welcome!

Kao registrovani član Cacak foruma , vi možete učestovati u diskusijama, razmenjivati privatne poruke sa drugim članovima naše zajednice. Pre svega, jedino kao registrovani član možete imati pun pristup forumu, odnosno videti njegov celokupan sadržaj!


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se


Da li ste ovo čuli o hrani koju jedete?




      • Please log in to reply

    Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

    #1

    SNooPy89

    avatar
    Main site administrator
    Main site administrator
    taj Sub 14 Sep 2013 - 18:58
    Da li ste ovo čuli o hrani?

    Kečap je prvobitno napravljen kao lijek, a ne kao začin.

    - Tekućina unutar mladog kokosa može se koristiti kao zamjena za krvnu plazmu.
    - Jabuke su učinkovitije kod buđenja ujutro od kofeina.
    - Prvi proizvod koji je imao bar kod je Wrigley žvakaća guma.
    - Jedna tajvanska tvrtka pravi posuđe od pšenice tako da možete pojesti svoj tanjir.
    - Vjerovatno ćete pojesti oko 35.000 kolačića u životu.
    - Žvakanje žvakaće gume će vas spriječiti da plačete dok siječete luk.
    - Amerikanci jedu 18 hektara pizze svaki dan.
    - Bademi su član obitelji breskve.
    - Kikiriki je jedan od sastojaka dinamita.
    - Mirisanje (ne jedenje) banana ili zelenih jabuka će vam pomoći kod mršavljenja.
    - Svaki put kad liznete poštansku markicu unijet ćete 1/10 kalorije u organizam.
    - U Japanu imaju četvrtaste lubenice, bolje se slažu na hrpu
    - Jedina hrana koja se ne kvari je med
    - Prosječni klip kukuruza ima 800 zrna raspoređenih u 16 redaka.
    - Muškatni oraščić je veoma otrovan ako se ubrizgava intravenozno
    - Coca-Cola je izvorno zelena
    - Meso „Fugu“ ribe (vrsta napuhane ribe) u Japanu se smatra rijetkom poslasticom, međutim, jetra i crijeva sadrže snažan neuro-toksin i najmanja kontaminacija tokom pripreme može biti smrtonosna. Kuhari restorana koji služe fugu moraju imati „Fugu certifikat“ . U Japanu oko stotinjak ljudi godišnje umre od trovanja fugu ribom.

    izvor: gastrofan

    http://cacak.forumi.biz

    Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]



    Dozvole ovog foruma:
    Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu